Autostickers

We bieden op deze pagina full color gedrukte stickers aan, geschikt om op bijvoorbeeld auto's te bevestigen.

Je kan kiezen voor volle stickers (monomeer), die hebben de beste opaciteit, de kleuren zijn dus het meest intens. Maar bij geperforeerde stickers behoudt je wel een betere zichtbaarheid door de achterruit. Als bestuurder kan je achteraan nog door de ruit kijken, voor achterliggers lijkt de autosticker vol te zijn.

De derde optie, de sticker met verwijderbare lijm, is vooral interessant voor een relatief korte termijn. Moet de sticker er terug af, dan kan die simpel weggenomen worden zonder veel plakresten achter te laten. De sticker zal niet vanzelf gaan vliegen, hij blijft wel degelijk goed hangen, maar de speciale lijm hecht zich beter aan de sticker dan aan de ondergrond, waardoor de lijm er mee af gaat als je de sticker verwijdert.

Stickers breder dan 130 cm worden geleverd in meerdere stukken.

Je kan trouwens hier een tips&tricks lezen over autostickers. Of bekijk onze video met wat meer uitleg over de verschillende types. Of de video met instructies voor het ophangen van zo'n grote sticker.


(Klik voor een grotere afbeelding)
Summerswitch autosticker one-way-vision

(Klik voor een grotere afbeelding)


(Klik voor een grotere afbeelding)
geperforeerde sticker close-up

(Klik voor een grotere afbeelding)
Productie
vanaf wd
De productietermijn is afhankelijk van het printmedia u kiest, en van eventuele opties. Het correcte productietermijn vind u terug in de prijzenkolom, per printmedia. Als u kiest voor levering, moet u rekening houden met de levertermijn, voor België is dit 1 werkdag.

Indien gewenst kan de productietermijn verminderd worden, door de optie spoed aan te duiden, hiervoor wordt wel een spoedkost aangerekend. Een spoedtermijn wordt altijd nagekeken door 1 van onze medewerkers of deze haalbaar is.

Filter drukwijze:
Alle drukwijzes
Full Color (4/0)
Full color of quadri is fotorealistisch drukwerk zonder beperking van kleuren. Let er wel op, het ontwerp moet in CMYK worden opgemaakt. RGB zijn computerkleuren en kunnen veel feller zijn dan wat we met papieren drukwerk kunnen realiseren. CMYK geeft dus een getrouwer beeld van de uiteindelijke kleuren op uw drukwerk.

Uw Drukwerk

Totale prijsberekening

Drukwerk
 excl. Btw
 €
0,00
Textiel
 excl. Btw
 €
0,00
Polsbandjes
 excl. Btw
 €
0,00
Gadgets
 excl. Btw
 €
0,00
Belettering
 excl. Btw
 €
0,00
 € excl. Btw
0,00
 € Btw
0,00
 € incl. Btw
0,00


Glanzend gestreken kunstdrukpapier wordt voorzien van een gesatineerde strijklaag. Satineren is het nabewerken van het papier na de productie in een satineerkalander en wordt ook wel kalanderen genoemd. Daarbij loopt de papierbaan door een aantal walsen van verschillende hardheid en materiaal. Dit zogenaamde strijkeffect zorgt ervoor dat het oppervlak van het papier egaler wordt en meer glanst. Glanzend kunstdrukpapier is dé papiersoort voor briljante kleurresultaten.
Het karakter van mat gestreken kunstdrukpapier garandeert een beeldweergave zonder reflecties, contrastrijke kleurweergave en een uitstekende leesbaarheid. Mat kunstdrukpapier wordt graag toegepast voor discreter drukwerk met een luxe uitstraling.