In de kijker

secur-lock
Nieuw: veiligere automatische sluiting "secur-lock"
PET Polsbandjes
PET Polsbandjes
een milieuvriendelijker textiel polsbandje
Budget Tyvek Polsbandjes
Budget Tyvek Polsbandjes

Alle categoriëen

Tyvek
Tyvek polsbandjes zijn de goede keuze voor tijdelijk gebruik. Ze zijn erg budgetvriendelijk, we kunnen ze heel mooi bedrukken en we houden ze ruim in voorraad zodat we snel kunnen uitleveren.
Vinyl
Vinyle polsbandjes zijn meer geschikt voor meerdaagse events of voor situaties waar een zeer klassevolle uistraling gewenst is. Ze worden dan ook vaak als VIP-bandjes gebruikt.
Holografisch
Holografische polsbandjes zijn net als de vinyle bandjes zeer geschikt vor een langdurig gebruik. Door hun felle kleurenpatronen vallen ze erg in de smaak en zijn ze zelfs zonder bedrukking al zeer herkenbaar.
Polybands
Polybands zijn onze polsbandjes die als plastic aanvoelen maar het eigenlijk niet zijn. Meer nog, ze zijn PVC-vrij waardoor ze minder milieubelastend zijn dan vinyl of plastic polsbandjes. Ze worden steeds in full-color gedrukt tot op de randen waardoor zeer mooie ontwerpen mogelijk zijn. Ze zijn leverbaar vanaf 25 stuks met een lagere opstartkost dan bij vinyl.
Stoffen
De geweven polsbandjes zijn nog altijd het populairst. Ze zijn zeer veilig, kunnen erg lang gedragen worden en ze zijn zeer mooi te personaliseren. Bovendien zijn er zelfsluitende systemen die zorgen dat alles aan de kassa's vlot kan blijven lopen.
Imitatieleer
Zoek je een luxueuze, exclusieve uitstraling voor je polsbandjes? Uiteraard met dezelfde veiligheid en onscheurbaarheid als alle controle polsbandjes? Dan zijn deze imitatieleren polsbandjes een leuke optie. We kunnen een ontwerp 'diepdrukken' of gaan printen in 1 of meer kleuren via zeefdruk.
Stretchy
Onze stretchy polsbandjes zijn een zeer leuk marketing instrument. Er is meer en meer vraag naar herbruikbare polsbandjes en met dit type kunnen we een full-color print aanbieden op een stoffen bandje dat uitrekbaar is. Je kan het dus zeer makkelijk aan en terug uit doen.
Siliconen
Siliconen armbandjes zijn niet geschikt als toegangsbewijs, maar als aandenken of gadget worden ze nog zeer veel gebruikt. We kunnen ze maken met een opliggend of diepliggend design, we kunnen ze zeefdrukken of we kunnen een combinatie van technieken gebruiken.
Slapwraps
Onze slapwraps of klaparmbandjes zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: siliconen en pvc. Deze armbandjes worden veel gebruikt als give-away, omdat deze bandjes zo mooi de armen of polsen gaan omhelsen. Ze zijn vrij goedkoop en kunnen toch een vrij grote en opvallende boodschap dragen.

Laatste blogs

12/09/2023
Leuke hebbedingen voor elke jeugdbeweging
27/06/2023
Waarop let je best voor een vlot verloop van je event?
Leen Leeten
Order verwerking
Leentje.Leeten@maxevent.be
Tips & Tricks
Welk type van sluiten? Hoe moet ik bestellen? Wat zijn de levertermijnen? Tips & Tricks om het ideale bandje te vinden!

Bandjes zien?
Try before you buy! Vraag gratis onze map aan met daarin de polsbandjes die we aanbieden.
Levering
Termijn: Afh. van type en opties
(zichtbaar in prijsberekening)

Transportkosten, ongeacht de grootte van de bestellig:
België: 7€ (8,47€ incl. btw)
Nederland: 8€ (9,68€ incl. btw)
Open Bedrijvendag
Zondag 1 Oktober ben je van harte welkom want wij doen mee aan OpenBedrijvenDag! Op maandag 2 Oktober moeten we hier wel even van bekomen en houden we de deuren gesloten.