Maxevent.be

Autostickers


Ontdek hier ons aanbod van grote autostickers. Het gaat om stickers van groot formaat die bijvoorbeeld geschikt zijn om op auto's te bevestigen, maar bijvoorbeeld ook op vitrines van winkels.

Moeten de auto stickers voor lange termijn dienen, bijvoorbeeld als autoreclame voor je zaak, dan kies je best voor de sticker met permanente lijm en optioneel kan je laminaat kiezen zodat de print nog beter beschermd is tegen krassen en UV-stralen.

Ga je autostickers eerder gebruiken als korte termijn reclame, bijvoorbeeld voor je event, dan zijn de stickers met verwijderbare lijm misschien interessant en is laminaat niet nodig. De sticker zal niet vanzelf gaan vliegen, hij blijft wel degelijk goed hangen, maar de speciale lijm hecht zich beter aan de sticker dan aan de ondergrond, waardoor de lijm er mee af gaat als je de sticker verwijdert.

Met onze geperforeerde stickers (ook wel one-way vision stickers genoemd) behoudt je een betere zichtbaarheid door de achterruit. Als bestuurder kan je achteraan nog door de ruit kijken, terwijl achterliggers de reclame op de autosticker goed kunnen zien.

Je kan trouwens hier een tips&tricks lezen over autostickers. Of bekijk onze video met wat meer uitleg over de verschillende types. Of de video met instructies voor het ophangen van zo'n grote sticker.


(Klik voor een grotere afbeelding)
Summerswitch autosticker one-way-vision

(Klik voor een grotere afbeelding)


(Klik voor een grotere afbeelding)
geperforeerde sticker close-up

(Klik voor een grotere afbeelding)
Productie
vanaf wd
De productietermijn is afhankelijk van het printmedia u kiest, en van eventuele opties. Het correcte productietermijn vind u terug in de prijzenkolom, per printmedia. Als u kiest voor levering, moet u rekening houden met de levertermijn, voor België is dit 1 werkdag.

Indien gewenst kan de productietermijn verminderd worden, door de optie spoed aan te duiden, hiervoor wordt wel een spoedkost aangerekend. Een spoedtermijn wordt altijd nagekeken door 1 van onze medewerkers of deze haalbaar is.

Drukwerk productietermijnen
Filter drukwijze:
Alle drukwijzes
Full Color (4/0)
Full color of quadri is fotorealistisch drukwerk zonder beperking van kleuren. Let er wel op, het ontwerp moet in CMYK worden opgemaakt. RGB zijn computerkleuren en kunnen veel feller zijn dan wat we met papieren drukwerk kunnen realiseren. CMYK geeft dus een getrouwer beeld van de uiteindelijke kleuren op uw drukwerk.

Uw Drukwerk

Totale prijsberekening

Drukwerk
 excl. Btw
 €
0,00
Textiel
 excl. Btw
 €
0,00
Polsbandjes
 excl. Btw
 €
0,00
Gadgets
 excl. Btw
 €
0,00
Belettering
 excl. Btw
 €
0,00
 € excl. Btw
0,00
 € Btw
0,00
 € incl. Btw
0,00


Glanzend gestreken kunstdrukpapier wordt voorzien van een gesatineerde strijklaag. Satineren is het nabewerken van het papier na de productie in een satineerkalander en wordt ook wel kalanderen genoemd. Daarbij loopt de papierbaan door een aantal walsen van verschillende hardheid en materiaal. Dit zogenaamde strijkeffect zorgt ervoor dat het oppervlak van het papier egaler wordt en meer glanst. Glanzend kunstdrukpapier is dé papiersoort voor briljante kleurresultaten.
Het karakter van mat gestreken kunstdrukpapier garandeert een beeldweergave zonder reflecties, contrastrijke kleurweergave en een uitstekende leesbaarheid. Mat kunstdrukpapier wordt graag toegepast voor discreter drukwerk met een luxe uitstraling.