Maxevent.be

Vloerstickers


Onze vloerstickers zijn geschikt voor elke harde binnenvloer die stof- en vetvrij is. We bieden 3 types van vloerstickers aan.

De DOT-vloersticker dankt zijn naam aan zijn lijm-dots. Die lijmdots zorgen ervoor dat de sticker heel makkelijk bubbel-vrij te bevestigen is. Deze sticker heeft anti-slip eigenschappen zonder laminaat. Dit type is vooral interessant voor relatief korte termijn (tot 3 maanden).

Daarnaast hebben we vloerstickers die zich met verwijderbare lijm vastzetten. Hierbij wordt een anti-slip laminaat aangebracht die bovendien de print beschermt tegen verbleking. Deze stickers zijn interessanter om voor wat langere termijn in te zetten.

Ten slotte hebben we nog vloerstickers die zich zonder lijm aan de vloer hechten, ook voorzien van de anti-slip laminaat. Deze sticker is het makkelijkste aan te brengen en terug te verwijderen. Je kan de sticker zelfs van de vloer halen en bewaren om later opnieuw te gebruiken, interessant voor tijdelijke acties zoals bijvoorbeeld solden.

We drukken de vloerstickers altijd in full colour waarna ze standaard rechthoekig worden gesneden. Maar je kan ook kiezen voor de optie 'contour gesneden'. Met die optie kan de sticker in een vrij op te maken vorm gesneden worden. Raadpleeg hiervoor wel best onze instructies over de opmaak.

Zoek je vloerstickers om richtlijnen te communiceren rond social distancing, dan kan je ook kiezen uit onze standaard ontwerpen op deze pagina.


(Klik voor een grotere afbeelding)


(Klik voor een grotere afbeelding)
Productie
vanaf wd
De productietermijn is afhankelijk van het printmedia u kiest, en van eventuele opties. Het correcte productietermijn vind u terug in de prijzenkolom, per printmedia. Als u kiest voor levering, moet u rekening houden met de levertermijn, voor België is dit 1 werkdag.

Indien gewenst kan de productietermijn verminderd worden, door de optie spoed aan te duiden, hiervoor wordt wel een spoedkost aangerekend. Een spoedtermijn wordt altijd nagekeken door 1 van onze medewerkers of deze haalbaar is.

Drukwerk productietermijnen
Filter drukwijze:
Alle drukwijzes
Full Color (4/0)
Full color of quadri is fotorealistisch drukwerk zonder beperking van kleuren. Let er wel op, het ontwerp moet in CMYK worden opgemaakt. RGB zijn computerkleuren en kunnen veel feller zijn dan wat we met papieren drukwerk kunnen realiseren. CMYK geeft dus een getrouwer beeld van de uiteindelijke kleuren op uw drukwerk.

Uw Drukwerk

Totale prijsberekening

Drukwerk
 excl. Btw
 €
0,00
Textiel
 excl. Btw
 €
0,00
Polsbandjes
 excl. Btw
 €
0,00
Gadgets
 excl. Btw
 €
0,00
Belettering
 excl. Btw
 €
0,00
 € excl. Btw
0,00
 € Btw
0,00
 € incl. Btw
0,00


Glanzend gestreken kunstdrukpapier wordt voorzien van een gesatineerde strijklaag. Satineren is het nabewerken van het papier na de productie in een satineerkalander en wordt ook wel kalanderen genoemd. Daarbij loopt de papierbaan door een aantal walsen van verschillende hardheid en materiaal. Dit zogenaamde strijkeffect zorgt ervoor dat het oppervlak van het papier egaler wordt en meer glanst. Glanzend kunstdrukpapier is dé papiersoort voor briljante kleurresultaten.
Het karakter van mat gestreken kunstdrukpapier garandeert een beeldweergave zonder reflecties, contrastrijke kleurweergave en een uitstekende leesbaarheid. Mat kunstdrukpapier wordt graag toegepast voor discreter drukwerk met een luxe uitstraling.