Maxevent.be

Fietslabels

Je kan gedrukte fietslabels inzetten als promotie-actie, waarbij je makkelijk reclame kan bevestigen aan fietsen. Maar onze labels worden ook vaak gebruikt in een fietsenstalling. Je kan onze fietsenlabels immers laten nummeren en laten voorzien van een scheurstrookje. Zo kan je de eigenaar van de fiets zijn nummer meegeven, terwijl de fietslabel zelf aan zijn (motor) fiets blijft hangen. Je kan deze fietslabels voor allerlei toepassingen met gebruiken, zoals als bagagelabels, of als parkeerbewijs aan je autospiegel.

We drukken ze meestal op polypaper, een onscheurbare en waterbestendige kunststof die toch vrij soepel en zacht is. Het materiaal is semi-transparant waardoor we ze niet dubbelzijdig bedrukken. Wil je een dubbelzijdige bedrukking, kan je kiezen voor het polyester materiaal.

Nieuw is dat we ook fietslabels kunnen printen op gecoat papier. Dat is papier dat speciaal behandeld is om water af te stoten. Dus als je fietslabels inzet als promo-actie kan je perfect dit papier als ecologisch alternatief gebruiken, het papier is immers gewoon met ander papier recycleerbaar. Let wel op, het papier is niet onscheurbaar zoals de andere materialen, dus iets minder geschikt voor fietsenstallingen.


(Klik voor een grotere afbeelding)
Productie
vanaf wd
De productietermijn is afhankelijk van het printmedia u kiest, en van eventuele opties. Het correcte productietermijn vind u terug in de prijzenkolom, per printmedia. Als u kiest voor levering, moet u rekening houden met de levertermijn, voor België is dit 1 werkdag.

Indien gewenst kan de productietermijn verminderd worden, door de optie spoed aan te duiden, hiervoor wordt wel een spoedkost aangerekend. Een spoedtermijn wordt altijd nagekeken door 1 van onze medewerkers of deze haalbaar is.

Drukwerk productietermijnen
Filter drukwijze:
Alle drukwijzes
Full Color (4/0)
Full color of quadri is fotorealistisch drukwerk zonder beperking van kleuren. Let er wel op, het ontwerp moet in CMYK worden opgemaakt. RGB zijn computerkleuren en kunnen veel feller zijn dan wat we met papieren drukwerk kunnen realiseren. CMYK geeft dus een getrouwer beeld van de uiteindelijke kleuren op uw drukwerk.
Full Color Recto-Verso (4/4)
Full color of quadri is fotorealistisch drukwerk zonder beperking van kleuren. Let er wel op, het ontwerp moet in CMYK worden opgemaakt. RGB zijn computerkleuren en kunnen veel feller zijn dan wat we met papieren drukwerk kunnen realiseren. CMYK geeft dus een getrouwer beeld van de uiteindelijke kleuren op uw drukwerk. Recto-verso gedrukt, dus vooraan en achteraan.

Uw Drukwerk

Totale prijsberekening

Drukwerk
 excl. Btw
 €
0,00
Textiel
 excl. Btw
 €
0,00
Polsbandjes
 excl. Btw
 €
0,00
Gadgets
 excl. Btw
 €
0,00
Belettering
 excl. Btw
 €
0,00
 € excl. Btw
0,00
 € Btw
0,00
 € incl. Btw
0,00


Glanzend gestreken kunstdrukpapier wordt voorzien van een gesatineerde strijklaag. Satineren is het nabewerken van het papier na de productie in een satineerkalander en wordt ook wel kalanderen genoemd. Daarbij loopt de papierbaan door een aantal walsen van verschillende hardheid en materiaal. Dit zogenaamde strijkeffect zorgt ervoor dat het oppervlak van het papier egaler wordt en meer glanst. Glanzend kunstdrukpapier is dé papiersoort voor briljante kleurresultaten.
Het karakter van mat gestreken kunstdrukpapier garandeert een beeldweergave zonder reflecties, contrastrijke kleurweergave en een uitstekende leesbaarheid. Mat kunstdrukpapier wordt graag toegepast voor discreter drukwerk met een luxe uitstraling.